Spread the love

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Second Chance Foundation Nederland / Animal in Need, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Second Chance Foundation Nederland ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en zelfs de Hema mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze stichting. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ons ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Second Chance Foundation Nederland. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van Second Chance Foundation Nederland gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit waarvan onze stichting direct kan profiteren!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch onze stichting weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor onze stichting is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert onze stichting dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Second Chance Foundation Nederland middels onderstaande knop.

Alvast heel erg bedankt voor je steun!