Yeppe

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0417 (E)
40-0417 (E)
Overige
Ja

Knappe Yeppe is een lief, wollig, sociaal, aanhankelijk en vrolijk kereltje dat in de opvang in Griekenland zit. Yeppe is daar samen met zijn zusjes en broertje. Zoals u misschien al op onze site heeft gelezen is het asiel van Elisavet geen gewoon asiel maar zijn het allemaal leegstaande panden waar de honden tijdelijk kunnen verblijven. De nood is hoog daar in Griekenland en laat Yeppe nu de allerleukste en liefste kleine man te zijn! We hopen een plekje voor hem te kunnen vinden waar hij rustig mag wennen aan zijn nieuwe leven en de tot rust mag komen.
Yeppe is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 27 januari 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Yeppe

Yeppe

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).