Shanice

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1138 (M3)
50-1138 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Shanice is geboren in het dodingsstation van Roemenië! De vrijwilligers van onze partnerorganisatie wilden de hoogzwangere moeder van Shanice meenemen naar hun eigen opvang zodat ze in een veilige omgeving kon bevallen. Dit mocht niet! Na de bevalling zijn ze teruggegaan naar het dodingsstation en hebben de broodmagere mama en de pups meegenomen. Shanice is dus in gevangenschap geboren. Inmiddels heeft zij haar allerlaatste inenting gehad en is zij reisklaar.
Shanice is nog wat verlegen en onzeker maar ze is ook een lief en sociaal meisje. Wij hopen dat zij zo snel mogelijk kan vertrekken naar een veilige en liefdevolle plek.
Shanice is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 10 september 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 45 cm.

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Shanice

Shanice

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).