Vlad

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1862 (M3)
50-1862 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Vlad! Een heerlijk vrolijk kereltje met een geschatte geboortedatum van 25 juni 2023. Samen met zijn moeder Jane is hij in het asiel terecht gekomen. Vlad zat onder de teken en vlooien en moest direct verzorgd worden. Maar Vlad heeft daar niks aan overgehouden en werd al gauw weer een vrolijk, sociaal, enthousiast en lief kereltje dat het heerlijk vindt om wat aandacht te krijgen van de vrijwilligers van het asiel in Roemenië. We verwachten dat hij ongeveer 40 cm hoog zal worden. Laten we hopen dat er voor dit kereltje een fijn baasje opstaat die hem een goed thuis wil bieden en hem nooit meer wilt laten gaan! (10/23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Vlad. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Vlad hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Vlad

Vlad

JgjDQmJhGmM
GxjWO-N7L_M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).