Baby

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0530
20-0530
Herder (mix)
Ja

Hallo Baby!

Soms is het lastig om te horen met welke reden mensen een hond naar het asiel brengen. Zo ook het verhaal van Baby, ze zou namelijk een kip hebben gebeten. Een vervelende incident, maar voor een jonge herdershond geen onwerkbare situatie. Gelukkig werd Baby met open armen ontvangen in het asiel in Spanje. En nu is het tijd voor deze dame om haar charmes in de strijd te gooien, want is ze niet knap?! Baby verdient een heerlijk huisje bij een baasje die weet wat een jonge herder nodig heeft.

Baby is een Herder mix teefje van 6 maanden oud (geschatte geboortedatum 2-4-2021). Baby is nu 50 cm hoog maar zal nog een beetje doorgroeien. (10/21)

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 2 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Baby

Baby

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu