Baby

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2348 (M3)
50-2348 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Twee mooie blonde meisjes belandden zomaar bij onze rescue partnerorganisatie in de shelter. Één daarvan is Baby en haar zusje is Billy. De shelter is geen plek om als pup op te groeien.

Baby is een mooi, lief, blond meisje. Sociaal naar haar soortgenootjes in de kennel. Ze is een klein beetje verlegen maar zodra ze wordt overspoeld met knuffels kan ze zich er helemaal aan overgeven. Wij zoeken een baasje voor haar die haar een mandje biedt maar haar ook wil laten kennismaken met de dingen die voor ons zo gewoon zijn zoals een wandeling naar het park, een plekje op de bank, elke dag een lekkere dentastick. Baby is nog een jonge pup die natuurlijk nog veel moet leren zoals alleen thuis blijven, zindelijk worden en meer….

Kun jij Baby haar grootste wens in vervulling laten gaan, dan horen wij je graag heel snel want Baby heeft alle prikjes gehad en is reisklaar.

Baby is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 24 december 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 38 centimeter

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 24 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Baby

Baby

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).