Vera

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1705 (M)
50-1705 (M)
Overige
Ja

Ontmoet Vera, het stralende voorbeeld van moed en geluk. Van gedumpt en achtergelaten op de straten van Roemenië tot een liefdevol gastgezin in Nederland.

Ze heeft haar prikjes allemaal gehad en mocht daardoor naar een mandje bij het gastgezin verhuizen. In het gezelschap van andere hondjes bij dit gastgezin toont Vera zich sociaal naar soortgenoten maar ook naar mensen, lief en oh zo knap. Ze slaapt trouw in haar bench ‘s nachts en wandelt keurig mee aan de riem.
Maar waar we haar echt blij mee maken is een baasje dat haar kan overspoelen met liefde, aandacht, knuffelmomenten en genegenheid. Adopteer Vera vandaag nog en geef haar het liefdevolle thuis dat ze verdient!

Vera is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 28 april 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 38 centimeter.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 28 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Vera

Vera

f8xwZsdSVrs
JL_VAUjLHjA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).