Tonitza

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0566 (M3)
50-0566 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Maak kennis met Tonitza, een bijzonder teefje met een hartverwarmend verhaal. Ze werd gevonden op straat in Roemenië toen ze nog heel klein was, mager en verwaarloosd. Maar dankzij haar doorzettingsvermogen is ze nu weer gezond en stralend.

Tonitza is een lief, leuk en sociaal teefje dat altijd klaar is voor avontuur. Of het nu gaat om het verkennen van de opvang, spelen met de andere pups of lekker knuffelen met de vrijwilligers, ze brengt altijd vreugde.

Met haar vriendelijke en speelse aard is Tonitza een trouwe metgezel. Ze is dol op mensen en kan goed opschieten met andere dieren. Door haar een liefdevol thuis te bieden, geef je haar de tweede kans die ze verdient.

Tonitza is het levende bewijs van veerkracht. Ze zal een waardevolle toevoeging zijn aan elk gezin, klaar om liefde en vreugde te delen. Open je hart voor Tonitza en begin samen een onvergetelijk avontuur vol geluk en onvoorwaardelijke liefde.

Tonitza is een teefje met een geschatte geboortedatum van 2 februari 2023 en ze zal circa 48 centimeter hoog worden.(06/23)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tonitza

Tonitza

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).