Tiganu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1865 (M3)
50-1865 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit is Tiganu! Een prachtig kereltje met een stomp staartje die aandacht heerlijk vindt maar nog erg moet wennen aan het leven in het asiel in Roemenië. Een bonk liefde is Tiganu! Een prachtig kereltje die aandacht van de vrijwilligers erg leuk vindt! Tiganu is samen met zijn vriend Tarzan  in het asiel terecht gekomen nadat de politie hen naar de “public shelter” heeft gebracht. Tarzan en Tiganu hadden zich “gevestigd” op een begraafplaats ondanks de slechte behandeling die ze van sommige mensen kregen! Ze zijn geslagen en weggejaagd maar ondanks dat blijft Tiguna vriendelijk. Omdat Tiguna daar uitblonk in vriendelijkheid heeft een medewerker van het “public shelter” contact opgenomen met onze partnerorganisatie om hem over te laten plaatsen. Natuurlijk met zijn vriend Tarzan. Tiganu verdient het om een leuke en lieve baas te krijgen, een baas die het begrijpt dat hij tijd nodig zal hebben om te wennen aan zijn nieuwe leven voordat hij zijn hart voor u openstelt, want dat Tiganu dit gaat doen is wel zeker!

Tiganu is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 24 oktober 2020 en hij is ongeveer 40 cm hoog. (10-23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 24 oktober 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Tiganu

Tiganu

q16LS-rvaYc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).