Spot

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0593
20-0593
Podenco (mix)
Ja

Als je Spot nu ziet spelen en knuffelen als een heerlijk vrije blije pup, zou je niet zeggen dat zijn leven stukken minder vrolijk begon. Hij kwam namelijk in het asiel binnen met zijn totaal uitgeputte en erg magere moeder en haar grote nest pups. De zorg voor haar kroost werd overgenomen door een andere goed fitte en lieve sociale moederhond. Zij voedde Spot en de andere pups verder op tot hoe ze nu zijn: ontspannen spelend met elkaar en knuffelend met de vrijwilligers komen ze onbezorgd de dag door. Spot is een Podenco Ibicenco, een ras dat bekend staat om hun geweldige karakter en uitstraling. Ze zijn erg sociaal, speels en lief en zijn een verrijking voor degene die ze een thuis voor het leven biedt. Spot is daar echt klaar voor. Hij wil niks liever dan een lieve baas om het samen gezellig te hebben en lekker op pad te gaan. Die zoeken we dus voor deze leuke knul!

Spot is naar schatting geboren op 14 juli 2021 en zal dus nog even doorgroeien.

Eindhoogte 50 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
E-mail: adoptie@animalinneed.com

Spot

Spot

ZHFLnKKZmkQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu