Spot

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0819 (M)
50-0819 (M)
Overige
Ja

Dit is Spot! Een lieve, vrolijke en altijd goedgehumeurde reu met een geschatte geboortedatum van 1 mei 2022. Zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 45 cm zijn.
Het verhaal van Spot is bijzonder en bekend, wat niet vaak voorkomt!
Spot is samen met zijn broertjes en zusjes geboren in de buurt van een industriegebied in Roemenië. Daar werden ze regelmatig gespot door de werknemers. Spot zijn broertjes en zusjes zijn allemaal overleden aan Parvo, maar Spot gelukkig niet! Hij overleefde het en liep daar vrolijk als hij is rond. Op een dag werd hij gevonden met een gebroken pootje en is er een weldoener voor hem opgestaan die hem naar de dierenarts heeft gebracht en hem op zijn kosten heeft laten opereren. Het herstel van de operatie heeft hij ook bij deze meneer mogen doen. Helaas kon hij daar niet blijven en is Spot bij onze partnerorganisatie afgegeven. Ook hier laat hij zich van z’n goede kant zien en is hij een hele fijne hond die geniet van alles om zich heen! (09/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Spot

Spot

IdcAg28IOlE
d3rpMb9VLgI
FcAy-O84uFo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).