Sony

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0752 (A)
50-0752 (A)
Overige
Ja

Blond is beautiful, dat kunnen we wel zeggen over de kleine man. Deze leukerd, genaamd Sony, is gevonden samen met zijn broertje en 2 zusjes op straat in Roemenië door mensen. Maar gelukkig zijn ze naar onze rescue partner organisatie gebracht waar ze de juiste zorg kregen. Sony is leuk, sociaal voor mensen en honden, speels, lief en komt ook graag even snuffelen zodra de vrijwilligers er aan komen. Sony heeft een droom en dat is dat hij binnenkort een forever home vindt. Wij zoeken dus een baasje dat hem van alles wil leren, bijvoorbeeld door samen een cursus te volgen en hem alle liefde en aandacht te geven.

Sony is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 20 mei 2022 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter(08/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Sony

Sony

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu