Silviu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1612 (M3)
50-1612 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Maak kennis met Silviu, een bijzondere, nog jonge hond met een hartverwarmend verhaal. Zijn moeder werd gevonden op een rotonde in Roemenië, hoogzwanger en helemaal alleen. Terwijl iedereen haar voorbijreed, stopte onze partner Rescue Organisatie en nam ze de moeder mee naar veiligheid. In de opvang werd ze liefdevol verzorgd en bracht ze een aantal gezonde pups ter wereld, waaronder Silviu.

Silviu is een lief en sociaal kereltje dat met alles en iedereen goed overweg kan. Zijn vrolijke en speelse karakter maakt hem een geweldige metgezel voor zowel mens als dier. Hij heeft geleerd om te genieten van het gezelschap van anderen en staat altijd klaar om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Silviu is op zoek naar een liefdevol baasje dat hem de warmte en veiligheid van een thuis kan bieden. Hij verlangt naar een plek waar hij kan opgroeien, spelen en alle aandacht en zorg kan ontvangen die hij verdient. Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die je leven zal verrijken met vreugde en onvoorwaardelijke liefde, overweeg dan om Silviu een thuis te geven.

Silviu is een reutje met een geschatte geboortedatum van 13 maart 2023. Met zijn verwachte hoogte van ongeveer 45 centimeter zal hij een middelgroot formaat krijgen.(07/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 13 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Silviu

Silviu

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).