Samson

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 10-0549
10-0549
Overige
Ja

Nog maar amper een paar dagen oud was dit knulletje toen hij met zijn mama, broertjes en zusjes in een staatsasiel in Portugal belandde. Een uitzichtloze plek waar maar heel weinig honden ooit weer weg kunnen. Voor pups is dit al helemaal geen plek om op te groeien. Gelukkig werd Samson samen met twee broertjes gered door onze collega rescue organisatie. Daardoor mochten de kleintjes opgroeien in een veilige omgeving. Maar inmiddels is Samson gegroeid tot een werkelijk prachtig pup en bij ons in de opvang in Nederland. Maar deze knul is meer dan alleen maar mooie looks. Samson is ook nog eens enorm lief, speels, grappig en sociaal. Hij kan met alle honden in de roedel uitstekend overweg. Maar Samson is ook echt dol op mensen en volgt de vrijwilligers ook overal op het terrein. Wie weet heeft er een van de vrijwilligers een momentje om lekker te kroelen. Dit mannetje is echt klaar om een eigen baasje te krijgen.

Samson is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 1 mei 2022 en hij zal circa 58 centimeter hoog worden.(09/22)

Eindhoogte 58 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Samson

Samson

Z45VjY8hIAQ
W1gfa3tQ3fg
ixH_fmfNRug

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu