Rudy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0375 (L)
40-0375 (L)
Overige
Ja

Rudy is samen met zijn broertje Benny in het asiel in Griekenland terecht gekomen. Hun moeder is een zeer bange dame die op het terrein van een kasteel in de plaats Mytilini “leeft”. Helaas is het de vrijwilligers in Griekenland nog niet gelukt om haar te vangen en te laten steriliseren maar gelukkig zijn de pups wel veilig gesteld.
Rudy is de stoerste van dit knappe stel en mag al enige tijd bij een Foster gezin verblijven die zéér schaars zijn op het eiland. Rudy leeft hier samen met andere honden en katten waar hij heel goed mee overweg kan. Ook leert hij dus al veel van het huiselijk leven. Aangezien de nood erg hoog is op het eiland, zal het heel prettig zijn voor Rudy dat hij zijn leerproces mag voortzetten bij een Foster gezin in Nederland, of nog mooier; bij zijn nieuwe familie! Rudy heeft een geschatte geboortedatum van 1 augustus 2022. Zijn verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm en ca 13 kilo. (04/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Rudy

Rudy

tf-rnJFIll0
UmLVcnJk9TY
C_Ui7RNEDuw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).