Daisy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0573 (M)
50-0573 (M)
Overige
Ja

Lieve mama Daisy! Wat een goede moeder is zij geweest voor haar pups (8) en wat is ze lief! Ze heeft haar pups in een verlaten woning ter wereld gebracht en telkens bij lieve mensen rond gescharreld om wat te eten te vinden/krijgen. Het viel op een gegeven moment op dat haar melkklieren waren opgezet. Toen hebben ze haar gevolgd en het nest met de pups gevonden. Allen zijn veilig en de pups zijn inmiddels groot genoeg voor een eigen mandje.
Nu is het tijd om voor Daisy een fijne en liefdevolle mand te zoeken. Daisy is lief, sociaal en vriendelijk naar mensen en haar kennelgenootjes. Daisy is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 15 januari 2017 en ze is ongeveer 47 cm hoog.

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Daisy

Daisy

D1pnf9lVYl8
axlzW8wx5cA
MvZ84EO6Jgk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu