Rosalie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
ingrid@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2566 (M3)
50-2566 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit guitige kleine meisje is helaas ook in het asiel terecht gekomen. Daar kon kleine Rosalie niks aandoen… ze werd alleen op de verkeerde plek van de wereld geboren.

Kleine Rosalie is een lief meisje. Ze is sociaal naar al haar kennelgenootjes en speelt en ravot graag met ze. Dat doet ze respectvol. Daarna doet Rosalie graag haar schoonheidsslaapje in het zonnetje. Rosalie vindt het ook super fijn wanneer de vrijwilligers er zijn. Vrolijk huppelt ze achter ze aan. Rosalie is wel nog een meisje die alles van het gewone leven moet leren, maar dat zal ze ongetwijfeld snel oppikken. Het zou er enorm fijn zijn als ze haar kennel mag verruilen voor een warme mand en een liefdevol thuis.

Rosalie is een teefje met een geschatte geboorte datum van 9 maart 2024 en ze zal circa 45 centimeter hoog worden. (07/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 9 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Ingrid Sugijanto

Rosalie

Rosalie

9FzKvBmTmpc
S8miynhULs8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).