Ronny

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
claudia@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0531
20-0531
Overige
Ja

Oh wat is het leven spannend voor dit knappe ventje. In zijn hok, daar is waar Ronny zich het meest veilig voelt. Op een afstandje houdt hij in de gaten wat er allemaal om hem heen gebeurt. Maar het is tijd voor Ronny om te leren dat mensen het beste met hem voor hebben, hier zal tijd voor nodig zijn. Dit schreef een vrijwilliger een aantal weken geleden over Ronny, maar wat heeft deze jongen in een korte tijd een grote ontwikkeling doorgemaakt. Hij begint langzaam door te krijgen dat wanneer er iemand in zijn kennel komt het iets goeds is en hij er niet bang voor hoeft te zijn. Ja, en die koekjes…die zijn toch wel heel erg lekker!

Ben jij het baasje die Ronny de liefde gaat geven die hij verdient? Die hem de tijd geeft om te leren? En samen met hem, op zijn tempo, de wereld gaat ontdekken?

Ronny is een mix reutje van 3 jaar (geschatte geboortedatum 24/8/2018), en hij is 40 cm hoog. Ronny is de broer van Roald en Scuby. (10/21)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 24 augustus 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Claudia Knoop

Ronny

Ronny

ETjMlfSXuDc?feature=share
cCsLtQIfvmA
lw5757eA0zo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu