Rommel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0325
10-0325
Overige
Ja

Onze vrijwilligers kwamen Rommel tegen in een staatsasiel in Zuid Portugal. Zijn zachte en lieve uitstraling spraken ons direct aan.
Eenmaal uit de kennel bleek hij nog liever en blijer dan we hadden gedacht. Rommel geniet zo intens van menselijk contact, hij is speels en komt heel graag om een kroel.
Recentelijk mocht Rommel het staatsasiel verruilen voor een plekje bij onze foster in Zuid Portugal. Hier geniet hij enorm van zijn vrijheid. Hij mag de hele dag lekker rond scharrelen over het terrein en kan het goed vinden met de andere honden in de opvang, zowel reuen als teven.
Het meest geniet Rommeltje misschien nog wel van de aandacht van de vrijwilligers. Rommel hunkert naar een baasje, naar een mandje of een bank waarop hij mag genieten van het leven.

Rommel is een gecastreerde mix reu van ongeveer 55cm hoog. Hij is geboren op 1 augustus 2018.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 augustus 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Rommel

Rommel

s-xuR1nKCEA
8SJh2XQwQX0
z6uPl3M9mdQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu