Pufi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1126 (M)
50-1126 (M)
Overige
Ja

Soms is het een triest verhaal waardoor hondjes zonder baasje komen. Zo is ook het verhaal van Pufi. Zijn baasje verloor haar man en hierdoor haar woning. Haar honden en katten kwamen zo ook zonder een thuis. Om te voorkomen dat ze in een staatsasiel of op straat zouden belanden vroeg ze om hulp. Pufi, is een lief en aandoenlijk jong mannetje. Hij is sociaal met zowel alle katten alsmede met de andere honden. Hij woont in volledige harmonie met ze samen. Pufi is een lieverd die heel graag een baasje krijgt waar hij nooit meer afscheid van hoeft te nemen. Een plekje waar hij geliefd is en mag bijkomen van alle veranderingen in zijn leventje.

Pufi is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 9 december 2019 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 42 cm.(12/22)

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 december 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Pufi

Pufi

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu