Penny

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0015
50-0015
Overige
Ja

Dit kleine meisje is ondanks haar enorme lieve snuitje alsnog in het asiel in Roemenië terecht gekomen. Dat is wel de laatste plek waar een pup zou moeten opgroeien. Dit knappe lieve meisje is een vriendelijk en sociaal pupje. Ze is echt een blij moppie, precies zoals een pup hoort te zijn. Ze rent, speelt en ravot graag met haar broertjes en zusjes. Na het spelen doet ze graag een schoonheidsslaapje. Ook naar mensen is ze erg sociaal en aanhankelijk. Ze knuffelt en kroelt graag met ze. Dit lieve meisje zou niks liever willen dan een eigen plekje en een eigen baasje.

Penny is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 mei 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 47 centimeter hoog.

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Penny

Penny

58c7bbJsk6g
KwEg-SJwuT8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu