Poppy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0494
20-0494
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Poppy haar start was niet zoals je hem gunt voor een pup. Ze werd geboren op de betonnen vloer van een dodingsstation. Er werd een oproep gedaan en vrij snel mocht mama met haar zeven pups het dodingsstation alsnog verlaten om intrek te nemen bij een gastgezin.
Poppy is opgegroeid in liefde en gesocialiseerd met haar fosterbaasje.
Poppy is zelfstandig, stoer en gaat enorm graag op onderzoek uit! Maar deze stoere dame kroelt ook enorm graag, kruipt het liefst op schoot en geniet enorm van alle aandacht die ze krijgt.

Poppy is een Mastin mix teef geboren op 10 juni 2021. Ze is momenteel 40cm hoog maar we verwachten dat ze ongeveer een schofthoogte van 50cm zal bereiken.

Eindhoogte 50 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 10 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Poppy

Poppy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu