Velma

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2164 (M2)
50-2164 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Deze mooie zwart/bruin dame heet Velma. Velma is samen met haar zusje als pup gevonden in het voorjaar van 2022, toen vrijwilligers na tips gingen zoeken naar achtergelaten honden en pups op een aantal afgelegen velden. En daarmee hadden de pups enorm veel geluk, want het leven op straat is heel gevaarlijk voor een hond en nu werden ze in ieder geval naar de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië gebracht en was er verzorging en beschutting. Inmiddels is haar zusje geadopteerd en is Velma opgegroeid in de opvang. Ook al wordt ze daar goed verzorgd, een echte fijne plek is zo’n drukke locatie niet. Voor haar zoeken we een huisje met geborgenheid en gezelligheid. Dit aandoenlijke meisje is inmiddels al weer zo’n 1,5 jaar in de opvang in Roemenië en heel veel tijd voor spelen en kroelen is daar helaas niet, zodat ze wat schuchter is geworden in haar contact met mensen. We gunnen dit meisje een warme mand bij een liefdevol baasje, waar ze voor de rest van haar leven mag blijven en mag genieten van een fijn en veilig hondenleventje. We zoeken voor haar een baasje die haar op haar eigen tempo laat wennen aan haar nieuwe leven en omgeving. We denken dat lieve Velma dit maar al te graag wil leren en een heel fijn huisgenootje zal zijn. Met haar soortgenootjes gaat Velma goed en respectvol om.

Velma is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 21 april 2022 en ze is ongeveer 45 centimeter hoog. (02/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 21 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Velma

Velma

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).