Piraat

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0344 (M1)
50-0344 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Piraat, hoe niet toepasselijk kan een naam zijn! Hij ziet eruit al een boefje, maar heeft een hart van goud! Piraat is erg vriendelijk in omgang met mensen en sociaal naar de meeste hondenvriendjes en vriendinnetjes in het asiel. Hij kan soms wat onzeker zijn en compenseert dat dan zodat hij ietwat dominant lijkt zijn naar andere reuen. Daarom plaatsen wij Piraat eventueel bij een andere zekere stabiele hond of alleen. Hij is heel lief voor mensen en dol op aandacht van de vrijwilligers. Een hond van zijn leeftijd hoort niet in het asiel te zijn, maar op een liefdevolle plek. Een plek van waaruit hij samen met zijn baasje de wereld gaat verkennen.
Piraat is een mix reu en heeft een geschatte geboortedatum van 30 september 2021 en zijn hoogte is ongeveer 50 cm.(05/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 30 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Piraat

Piraat

ZKK3CgMyFEc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).