Pino

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0703
10-0703
Onherleidbare mix
Ja

Dit is Pino, een prachtige knul die ook in het asiel Albufeira zat nadat hij op straat was gevonden.

Inmiddels is hij veilig bij onze partner rescue organisatie in Portugal en we kunnen alleen maar positief over hem zijn. Pino heeft absoluut geen problemen in de groep en is super vriendelijk naar alle honden maar ook zeker tegen alle mensen. Hij geniet enorm van knuffelen met de vrijwilligers, lekker ontspannen in het zonnetje of spelen met de andere honden. Pino is een geweldige jongen met een gouden karakter en een prachtig chocolade bruine kleur. Hij is altijd vrolijk, vriendelijk en zijn kleine staartje is voortdurend aan het kwispelen.

Zoek jij een lief, blij en vriendelijk maatje? Pino wacht op een liefdevol thuis waar hij zijn enthousiasme en knuffels kan delen.

Tijdens het kattenfilmpje blijkt dat Pino katten wel heel erg leuk vindt, maar dat hij graag met ze wil spelen. Hij is wat lomp en wat opdringerig. Het is afhankelijk hoe uw kat hiermee omgaat of Pino hierbij past.

Pino is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 10 november 2023 en hij weegt circa 13 kilo en is ongeveer 47 centimeter hoog. (06/24)

 

Eindhoogte 47 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Pino

Pino

R8vrOcx5rbg
BtzZ_Jbqa4c
qHoqvcJC9Fs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).