Pino

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0304 (L)
40-0304 (L)
Overige
Ja

Dit frutseltje genaamd Pino kwam samen met zijn broertjes en zusjes aan de kant van de weg te staan. Klein en onschuldig aan hun lot overgelaten en amper een aantal weken oud. Gelukkig heeft zijn socialisatie er niet onder geleden want hij is nog steeds dol op knuffelen. Daarnaast komt het volgende probleem om de hoek kijken want het vakantie seizoen van Lesbos is bijna voorbij en daardoor is het luchtruim naar dit eiland bijna gesloten. Voor Pino is het dus noodzaak dat hij gauw daar weg komt en in een huiselijke sfeer alles mag leren zoals elke pup dat gaat doen.

Pino is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2022. Hij is nu wel uitgegroeid en is ongeveer 37 centimeter hoog en weegt 8 kilo.(09/22)

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Pino

Pino

BPNZkCSHu2M
IqkhjGj-s_s
iTYD_RGHrEE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu