Peer

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0692 (M2)
50-0692 (M2)
Overige
Ja

Deze toffe Peer staat continu stoer op de uitkijk op het huisje in haar kennel. Je ziet haar nauwelijks in een andere houding. Ze houdt goed overzicht over haar kennel, het veld en de eventuele bezoekers. En onder die bezoekers vielen wij ook. Peer zit in een ruime kennel die provisorisch is gebouwd en waar circa 20 hondjes in verblijven. Ze kan het goed vinden met haar soortgenoten. Soms verandert er iets in de omgeving/samenstelling van de groep en dan gaat het toch mis. Peer is aangevallen en behoorlijk gewond. Zo verdrietig, ze wordt nu natuurlijk goed verzorgd en het zal wel goedkomen maar we hopen dat iemand hier in Nederland haar een veilig plek kan bieden zodat het niet weer kan gebeuren.

Peer is een teefje met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2022 en haar eindhoogte is ongeveer 47 centimeter. (08/22)

 

 

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Peer

Peer

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).