Pascal

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0359 (A)
40-0359 (A)
Overige
Ja

Mooie Pascal met zijn schitterende ogen! Pascal is vriendelijk, sociaal en in voor een potje ravotten met zijn vrienden in de kennel van onze partnerorganisatie in Griekenland! Hij wordt helemaal blij als hij een aai over zijn bol krijgt. Het leven is leuk vindt Pascal. Maar wij wensen voor Pascal een leven met een lief baasje (of baasjes) die met hem gaan wandelen, spelen, knuffels geven, spelen etc. Want dat is wat hij heel erg verdient! Pascal heeft er namelijk zelf geen schuld aan dat hij is geboren. Pascal is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 6 augustus 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm.(11/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Pascal

Pascal

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu