Mina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0032
50-0032
Overige
Ja

Dit is Mina, een geweldig leuk en knap meisje. Lieve Mina is zonder pardon op straat gedumpt. Gelukkig zagen de vrijwilligers dit moppie en namen haar mee naar de privé opvang in Roemenië. Mina geniet inmiddels enorm van het leven bij de foster. Ze is een super sociaal en lief meisje wat het leven een grote uitdaging vindt. Mina gaat goed om met alle andere honden, zowel groot als klein, ze vindt ze allemaal gezellig. Mina is ook naar mensen open en super sociaal. Braaf kwispelend volgt ze de vrijwilligers wachtend op het moment dat ze tijd hebben. Dan kruipt ze lekker op schoot om even heerlijk te knuffelen. Mina is namelijk een echte kroelkont. We zoeken voor Mina een top baasje waar ze samen mooie avonturen mee mag beleven.

Mina is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 14 juli 2020. Ze is ca 35 cm hoog.

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Mina

Mina

1pc6qGE6C80

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu