Mina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0209 (L)
40-0209 (L)
Overige
Ja

Mina, november 2021 kwam ze met haar broertjes en zusjes ter wereld op de straten van Lesbos. Een eiland waar je als hond zijnde liever niet wilt zijn want het grootste deel van de mensen daar geeft totaal niks om honden. Gelukkig troffen deze prachtige pups wel de juiste persoon die zich over alle 9 pups bekommerde en naar het asiel van onze partner organisatie bracht. Zusje 1 vond een warm huisje en al gauw volgde de rest. Inmiddels zijn alle pups geadopteerd en veilig bij een liefdevol gezin! Maar helaas is er voor Mina nog steeds geen uitzicht op zo’n mooie warme mand waar ze enorm naar verlangt. Wie heeft er voor dit kleine meisje van zo’n 10 kilo een plekje vrij en wil met haar de wereld ontdekken? Ze kan goed overweg met andere honden en katten. Ook is ze erg sociaal naar mensen en heeft ze een lief en zachtaardig karakter.

Mina is een gesteriliseerde teef met een geschatte geboortedatum van 10 november 2021 en ze is ongeveer 40 centimeter hoog. (03/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 10 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Mina

Mina

D-sIfXXoezE
oKCuJHO_sQA
2Sb8Li6cBHI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu