Mina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0209
40-0209
Overige
Ja

Mina is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 10 november 2021 en ze is ca 40 cm hoog. Dit kleine meisje van 10 kilo is helaas op haar jonge leeftijd al op straat komen te staan, alsof het niks is. Zo vertederend lief en zachtaardig dat ze is. Ze verblijft bij een lief opvanggezin op Lesbos die haar in huis hebben genomen en zij geven haar alle liefde en enige basiskennis voor het huiselijke leven. Mina is één en al goud! Samen met een andere pup in huis kan ze het goed vinden. Voor dit lieve meisje zoeken we een warm huis waar ze mag opbloeien tot een geweldige vriendin voor de baas! (03/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Mina

Mina

D-sIfXXoezE
2Sb8Li6cBHI
5EAM015lb6g

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu