Flora

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0429 (M)
50-0429 (M)
Overige
Ja

Lieve Flora! Wat een lieverdje maar wat een pech dat zij haar leven tot nu toe heeft moeten slijten als een “kettinghond”. Maar haar baasje ziet in dat dit toch geen goed leven is en heeft de hulp ingeschakeld van onze partnerorganisatie in Roemenië. Helaas zitten zij overvol en hebben met het baasje van Flora overlegt, dat Flora bij haar oude baasje blijft tot wij in Nederland een nieuw baasje of op zijn minst een foster hebben gevonden. U begrijpt het. Onze grootste wens is om haar daar zo snel mogelijk weg te halen. Gelukkig wordt ze, buiten het onbegrijpelijke feit dat ze aan de ketting zit, goed verzorgd.
Flora is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2019 en ze is 35 cm hoog.
Verder is ze vriendelijk in omgang en kan ze goed overweg met het reutje en teefje die bij haar in de kennel zitten. Wie gunt Flora de rust en de tijd om bij te komen van haar leven als ex-kettinghond?(06/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Flora

Flora

TCyELdUWdeY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu