Mia

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0543 (M)
50-0543 (M)
Overige

Leuke lieve Mia, zij kwam met haar kittens in erbarmelijke toestand in het asiel in Roemenië terecht. Ze zorgde goed voor haar kleintjes. Mettertijd kwamen er nog 2 nestjes met kittens waar dit lieve meisje ook haar zorg zeer serieus nam. Ze woont in huiselijke sfeer samen met meerdere honden waar ze prima tussen bivakkeert. We zijn onwijs trots en dankbaar hoe liefdevol ze zich heeft ontfermt over de kittens die dankzij haar een veilig bestaan hebben. Maar nu is het toch ook echt tijd voor haar zelf. Mia is een poes met een geschatte geboortedatum van 5 juli 2019 en is ca 25 cm hoog.

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 juli 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
50-0543 (M)
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Mia

Mia

5hXbmf3ru50
l-w8niy_5kk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu