Pandora

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2175 (M2)
50-2175 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Het blijft moeilijk om sommige verhalen uit Roemenië te bevatten. Neem nou dit ontzettend lieve en zorgzame moedertje Pandora. Pandora is nu ongeveer 3 jaar oud, heeft onlangs 6 pups gekregen waar ze enorm goed voor zorgt en zit al sinds ze zelf pup is (ze was 7 maanden) aan een ketting gekluisterd in een tuin van iemand in Roemenië. Het was de bedoeling van haar eigenaar dat ze als waakhond zou dienen. Nu is dit meisje zo ontzettend lief voor iedereen, dat ze niet blaft als er iemand op het terrein komt en dus niet voldoet aan haar taak. Eigenlijk is dat nu haar geluk, want de eigenaar wil van haar af en staat haar en haar pups af aan de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. Eindelijk zal ze van die gruwelijke ketting verlost zijn en hopelijk mag ze binnenkort verhuizen naar een ontzettend fijn thuis, waar er onvoorwaardelijk van haar gehouden wordt voor de rest van haar leven en waar ze eindelijk in vrijheid en geborgenheid mag leren hoe het leven van een huishond in elkaar steekt. Pandora is lief naar andere honden en zoals gezegd ook lief naar mensen.

Pandora is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 14 februari 2021 en zij is 60 centimeter hoog. (02-24)

Eindhoogte 60 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 14 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Pandora

Pandora

-RPbjSYNj8w

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).