Paco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0220 (M1)
50-0220 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Update 02/24: Paco is inmiddels een volwassen hond en hij heeft het niet getroffen! Nog steeds zit hij in het asiel in Roemenië! En waarom want Paco is een lieve en sociale hond die het ook verdient om een eigen plekje te krijgen bij een baasje die van hem houdt. Hij vindt het heerlijk om wat aandacht van de vrijwilligers te krijgen en geniet daar zichtbaar van.

En dan wordt je geboren in deze grote boze wereld. Als klein hummeltje begint jouw leventje hier. Op een klein aantal kilometers afstand van de oorlog. Het overkwam kleine Paco. Samen met zijn broertjes en zusjes werd hij in een klein kratje gevonden. Ze maken het gelukkig allemaal goed en zijn klaar om deze verloren tijd gauw in te halen bij een lieve baas. Paco is een mix reu en heeft een geschatte geboortedatum van 1 december 2021. Zijn verwachte eindhoogte zal rond de 50 cm zijn.(05/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Paco

Paco

inkb9JYaudY
g4ThsmrGtGM
y1k_pjN03TU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).