Oreo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0535
10-0535
Overige
Ja

Dit geweldig leuke guitige knulletje is zonder pardon in een staatsasiel gedumpt. Een plek waar maar weinig hondjes ooit weer uit komen. Voor kleintjes zoals Oreo is dit een helse plek. Gelukkig troffen onze collega rescuers dit mannetje helemaal alleen in zijn kennelijk aan en besloten hem meteen mee te nemen. Lieve kleine Oreo is momenteel bij de privé opvang en geniet daar met volle teugen. Hij vindt het heerlijk om met de vrijwilligers te knuffelen en leert dat het leven ook vol liefde kan zijn. Oreo is een ietwat bescheiden mannetje, niet haantje de voorste. Oreo is sociaal tegen alle andere honden die bij de opvang verblijven. Hij is lief wanneer hij met de andere pups speelt. Tegen de grotere honden is hij respectvol. Dit kleine lieve grappige ventje zou heel graag een eigen baasje willen. Iemand om samen de wereld mee te ontdekken.

Oreo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 6 augustus 2022 en Oreo zal circa 40 centimeter hoog worden.(11/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Oreo

Oreo

k_KEhOIAaL0
ybwyDNPC3jo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu