Bibi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1856 (M)
50-1856 (M)
Overige
Ja

Dit is Bibi, een prachtig meisje met een vosachtig uiterlijk! Lief, vriendelijk en sociaal naar haar kennelgenootjes is dit leuke en vooral knappe meisje. Ondanks dat zij samen met haar zusje Bindi in het asiel in Roemenië zit probeert zij iets van haar nog korte leventje te maken. Een meisje met wilskracht die zich een plekje probeert te veroveren in de grote roedel van het asiel. Een moeilijke bestaan voor zo een klein en vriendelijk meisje. We hopen dat iemand zijn of haar hart opent voor Bibi want wij weten zeker dat dit lieve meisje dat heel erg op prijs zal stellen en zich zal ontpoppen tot een vriendin voor het leven.
Bibi is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 7 maart 2023 en heeft een geschatte eindhoogte van 40 cm.(10/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 7 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bibi

Bibi

UmrFhZktuho
5rBE8XVIfuo
ME1LIVY3WqM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).