Bibi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2449 (M3)
50-2449 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit geweldige knappe meisje is samen met haar broertjes weggehaald uit benarde omstandigheden. Ze werden zo klein als ze waren opgesloten en verwaarloosd. Gelukkig mochten ze naar onze opvang in Roemenië.

Bibi is een zachtaardig en lief meisje. Ze is respectvol en vriendelijk in de omgang met de andere honden. In het begin vond zij, vanwege haar ellendige start, mensen best spannend maar gelukkig krijgt zij haar vertrouwen al een beetje terug en kwispelt dit meisje met haar staartje als er een vrijwilliger bij haar in de kennel komt. Haar vertrouwen zal zeker nog groeien maar in een asiel zal dit veel langzamer gaan vanwege het tijdgebrek en de vele honden die daar zitten. Hoe mooi zou het zijn als Bibi dit vertrouwen kan laten groeien bij een baasje die de tijd en het geduld heeft om dit samen met haar aan te gaan. Bibi zal dan werkelijk tot “bloei” kunnen komen en gaan genieten van een mooi leven bij een baasje die van haar houdt.

Bibi is een teefje met een geschatte geboortedatum van 3 januari 2024 en zij zal circa 35 centimeter hoog worden.(05/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Bibi

Bibi

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).