Oona

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1263 (M1)
50-1263 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Dit onschuldige meisje, Oona, die tijdens haar verblijf in de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië is doorgegroeid tot een leuk middelmaat hondje, kwam als pup samen met haar broertjes en zusjes op straat te staan. In eerste instantie was het asiel van onze partner organisatie vol en konden ze de pupjes geen veilige plek meer bieden. Om die reden verbleven ze eerst een tijd bij vriendelijke mensen in dezelfde omgeving in een schuur en tuin zodat deze kleintjes in ieder geval geen nare dingen meer kon overkomen. Ze werden daar netjes verzorgd en kregen de benodigde vaccinaties. Inmiddels zijn de honden wel ondergebracht op de opvanglokatie van onze partner. Oona is nog wat verlegen naar mensen, maar wil niets liever dan naar haar eigen thuis verhuizen. Een thuis waar zij voor de rest van haar leven mag blijven en waar zij in alle rust en geborgenheid mag leren wat het inhoudt om een huishond te zijn en ieder dag heerlijke knuffels krijgt van haar baasje.

Oona is een teefje met een geschatte geboortedatum van 27 oktober 2022 en ze wordt ongeveer 45 centimeter hoog.(01/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Oona

Oona

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).