Nora

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0039
10-0039
Overige
Ja

Deze vrolijke, speelse jongedame van net een jaar oud heet Nora. Echt een hond voor mensen die, net als zij, houden van het actieve buitenleven. Nora is namelijk dol op het bos en spelen met andere honden, sociaal en actief als ze is. Ze is ook goed sociaal met mensen, kan heerlijk genieten van een knuffel. Nora vindt prima haar rust in de bench, is daar al goed aan gewend en slaapt daar bijvoorbeeld ook ‘s nachts rustig in door. Ook kan ze daarin al prima een paar uurtjes alleen zijn. Uiteraard zal lieve Nora in haar nieuwe thuis weer even moeten wennen aan haar nieuwe ritme en situatie. Nora is een meisje het beste gedijt met structuur en een lekkere duidelijke baas. Ze is namelijk heel graag een brave dame maar heeft het dan wel nodig om te weten wat er van haar verwacht word. Nora zoekt echt een baasje wat het leuk vind om samen met haar het avontuur aan te gaan en de wereld te ontdekken. Ze is slim en pakt snel zaken op. Gezien Nora haar enthousiasme en haar ietwat lompe gedrag zoeken we naar een thuis zonder (kleine) kinderen. Katten en Nora zijn ook geen match.

Nora’s geschatte geboortedatum is 20 september 2020, ze is gesteriliseerd en dus uitgegroeid met de 22 kg die ze nu weegt.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 september 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Nora

Nora

VFjfMuwX4Dw
9WgljpbZC1M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu