Mylo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-2157
50-2157
Onherleidbare mix
Ja

Deze kleine en o zo lieve leukerd, Mylo genaamd, is een pup van een nestje van vier dat bij de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië was beland. Gelukkig waren de kleintjes daar van de straat gered en kregen ze daar drinken en eten, bescherming en beschutting en, als er tijd voor is, eventjes die gezellige persoonlijke aandacht, waar ze zo ontzettend van genieten en wat ze zo nodig hebben. Mylo mocht naar Nederland vertrekken waar hij een korte tijd in een gezin heeft gewoond. Helaas was dat geen goede match en daarom is Mylo nu bij ons in de opvang zodat wij op zoek kunnen gaan naar de juiste plek, niet al te druk en niet met kleine kinderen. Het zou voor dit lieve knulletje ongelofelijk fijn zijn als hij weer gezellig mag verhuizen naar een eigen mandje bij iemand, bij wie hij in alle rust en veiligheid mag leren wat een pup zoal nog leren moet en bij wie hij voor de rest van zijn leven mag blijven. Mylo is een sociaal hondje dat hier prima overweg kan met zijn hondenvriendjes en hij geniet intens van een beetje menselijke aandacht en een speelmomentje.

Mylo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 10 november 2023, hij is nu zo’n 30 cm hoog en zal nog heel iets groeien.

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Mylo

Mylo

x739RMcDFFc
4waEVhMwPAc
luQntrmQrAs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).