Simona

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1293 (M3)
50-1293 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

De lieve pup Simona is samen met haar broertjes en zusje beland in de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. Gelukkig waren de kleine pups van de straat gered, maar een asiel is geen fijne plek voor een jong hondje om op te groeien. Simona is nu toch echt klaar voor een eigen huisje, waar zij in alle veiligheid kan gaan genieten en alles mag gaan leren wat een pup zoal te leren heeft. Simona is een knap hondje dat prima overweg kan met haar kennelgenootjes en ze geniet van een beetje aandacht van de vrijwilligers en de verzorgers. Het zou enorm fijn zijn als dit lieve meisje binnenkort naar haar eigen baasje mag verhuizen.
Simona is een teefje met een geschatte geboortedatum van 14 februari 2023 en een verwachte eindhoogte van 38 centimeter.(06/23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Simona. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Simona hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 14 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Simona

Simona

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).