Gereserveerd

Mini

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1524 (A)
50-1524 (A)
Overige
Nee

Dit kleine meisje werd helemaal alleen gevonden op een bekende dump-plek aan een drukke weg in Roemenië. Een plek waar veel dieren gedumpt worden en velen niet het geluk hebben gevonden te worden. De meeste sterven door auto’s op de drukke weg. Mini had geluk. Een lieve dame bracht Mini naar onze partner rescue organisatie in Roemenië. Mini is een heerlijk klein, blij en vrolijk meisje. Ze is haar ellendige start vergeten. Mini is een sociaal moppie dat met al haar soortgenoten uitstekend overweg kan. Ook is Mini dol op de aandacht van mensen. Ze vindt het heerlijk om te kroelen en te knuffelen. Lieve Mini wil niets liever dan het asiel verruilen voor een eigen liefdevol baasje.

Mini is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 25 september 2022 en ze zal circa 35 centimeter hoog worden.(05/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Mini

Mini

Cu-WuIzgeqw
uP57zc05t0c
j3jujTGabUY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).