Mini

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0545
20-0545
Overige
Ja

Mini is een ruwharig mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 september 2019. Ze is ca 25 cm hoog. Van het gebitje van Mini is nog maar weinig over. Mini is slecht behandeld door haar vorige baasje en heeft er nog geen vertrouwen in dat het allemaal goed en veilig is in het asiel.  Ze is nog angstig voor de vrijwilligers. Ze laat een aai toe, maar daar is ook alles mee gezegd. De mensen die iedere dag bij haar in de kennel komen gaan haar vertrouwen proberen te winnen zodat ook Mini ontdooid en kan genieten van een aai over haar bolletje! (10/21)

Eindhoogte 25 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 september 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Mini

Mini

S1g8h2vrJUA
NR8hZN4YVgc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu