Gereserveerd

Elsa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0497
50-0497
Onherleidbare mix
Nee

Dit guitige en lieve koppie behoort aan Elsa. Elsa is een sociaal hondje en een enorme knuffelkont melden haar huidige baasjes. Dit vrolijke meisje is dol op de aandacht van haar baasjes en ze geniet dan ook met volle teugen als ze die aandacht krijgt. Kinderen vindt ze ook erg leuk en ze knuffelt maar al te graag met ze, of hangt gezellig met ze op de bank. Als er geen mensen zijn om mee te spelen, dan pakt Elsa af en toe een van haar knuffels.
De reden dat de huidige baasjes ons tot hun verdriet hebben benaderd om een ander plekje voor Elsa te vinden, is dat Elsa soms botst met het andere teefje in huis, wat al langer in het gezin is. Dit veroorzaakt spanningen in het gezin en daarom moet Elsa helaas verhuizen. Elsa gaat prima met andere honden om die ze tegen komt, die worden vriendelijk begroet door haar. Aan de lijn loopt ze netjes mee. Bezoek aan huis wordt enthousiast en lief begroet.

Elsa woont samen met een andere hond waardoor we vermoeden dat het alleen zijn wel moet worden aangewend. Met de andere hond samen kon ze prima even een paar uurtjes alleen zijn.

Elsa is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 8 februari 2022 en ze is ongeveer 42 cm hoog. (04/24)

Eindhoogte 42 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 8 februari 2022
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Elsa

Elsa

Qw8AShsxdvw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).