Mila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2162 (M2)
50-2162 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Mila, het hondje dat samen met haar broertje aan de kant werd gezet, heeft een nieuwe kans gekregen in het leven. Dankzij een toegewijde vrijwilliger heeft ze nu een veilige plek in een shelter van onze rescue partnerorganisatie. Maar het leven in het asiel is zwaar voor een jonge pup als Mila. Ze heeft een sterke wens om een eigen plekje te vinden bij een liefdevol baasje. Mila is nog maar een jonge pup en staat te popelen om alle basisvaardigheden te leren, zoals zindelijkheidstraining en wandelen aan de riem. Ze heeft echter ook nog wat begeleiding nodig om te leren om alleen te zijn. Maar met wat geduld en liefde zal Mila snel de meest gehoorzame en goed opgevoede hond worden. Deze schattige pup verdient het om geliefd te worden en een warm thuis te hebben waar ze kan opgroeien en bloeien tot een trouwe metgezel. Ben jij degene die Mila die kans wil geven? Neem dan snel contact op en ontdek hoeveel vreugde en geluk dit kleine wezentje in jouw leven kan brengen. Mila wacht op jou! Het broertje van Mila is Mika.

Mila is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 28 oktober 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter hoog. (02/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Mila

Mila

JYe3N79vzCE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).