Max (3)

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0476 (M)
50-0476 (M)
Overige
Ja

Even stonden we perplex bij het zien van Max, wat is dit toch een prachtige verschijning in 1 van de kennels van het grote asiel in Roemenië. Hoe kan hij hier terecht zijn gekomen en wie heeft hem dit aan durven doen? Vragen waar eigenlijk niemand ons een antwoord op kan geven en misschien willen we dat niet eens weten. De mentaliteit omtrent dieren, in dit geval honden is in dit land verre van respectvol. In dit land ligt het probleem vooral bij de mensen en zeer zeker niet bij de honden die hier helaas de dupe van moeten zijn. Max is al een aardig volgroeide reu die het prima kan vinden met zijn soortgenootjes, zowel reu als teef. Zodra één van de vrijwilligers zijn kennel binnenkomt lijkt hij wel wat minder zelfverzekerd dan verwacht maar toch komt er in een kort bezoekje voorzichtig een beetje contact bij kijken. Vermoedelijk zal dit in een nieuwe omgeving opnieuw het geval zijn en zal Max nog wel wat hobbeltjes moeten overwinnen om weer een stoere bink te zijn, maar met de juiste baasjes naast hem zal dit zeker goedkomen.(08/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 17 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Max (3)

Max (3)

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu