Mario

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0358
10-0358
Overige
Ja

Wat is hij leuk! Dit geweldig leuke ventje heet Mario. Door zijn eigenaar in het staatsasiel in Portugal afgegeven. Tja, Mario was niet langer meer gewenst. Amper een jaar oud en dan al achter tralies gevangen. Gelukkig zagen vrijwilligers hoe dit mannetje ten onder ging in het staatsasiel en ze haalde lieve Mario eruit. Mario mocht toen even van de ellende bekomen bij de foster in Portugal. Daar laat hij maar al te graag zien hoe lief en leuk hij is. Hij speelt graag met de andere honden en is een sociale vriendelijke knul. Mario kan ook prima overweg met alle vrijwilligers en volgt ze keurig als ze met klusjes bezig zijn. Dan kan hij als er een momentje tijd is, heerlijk met ze knuffelen! Mario is ook een slimme knul die zaken snel oppakt. Zo loopt hij al keurig aan de lijn. Lieve Mario is klaar om naar zijn forever thuis te gaan.

Mario is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 28 mei 2020 en circa 46 centimeter hoog.

Eindhoogte 46 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 28 mei 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Mario

Mario

Zdp8eTGEKe0
UyzT23ZTFII

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu