Mari

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0357 (M)
50-0357 (M)
Overige
Ja

Prachtige Mari met haar lieve blik is samen met haar zusjes en broertje bij onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen. Een nestje met allemaal verschillende soorten honden maar één ding hebben ze gemeen.
Ze zijn allemaal aandoenlijk lief, sociaal, vriendelijk en speels. En wat nog belangrijker is… Mari is klaar voor haar eigen mandje. Volledig ingeënt, voorzien van een chip en een paspoort zit ze te wachten tot ze mag afreizen naar dat lieve baasje die haar helemaal gaat helpen in de weg naar het volwassen worden. Haar laat kennismaken met de geluiden van een auto of brommer, zindelijk maken, leren luisteren, netjes aan de riem lopen en zo is er nog heel veel op te noemen. Allemaal dingen die de band met elkaar alleen maar gaan versterken met het uiteindelijke doel “elkaars beste maatjes” te worden.
Mari is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 15 maart 2022 en ze heeft een verwachte eindhoogte van 45 cm.(07/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Mari

Mari

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu