Lulu

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 20-9670
20-9670
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Lulu is een mix Duitse Herder – Mastin teef met een geschatte geboortedatum 23 maart 2020. Deze gesteriliseerde teef heeft een schofthoogte van 60 cm en komt oorspronkelijk uit Spanje.

Deze slimme meid kent de basiscommando’s en vindt het leuk om met haar baas te trainen. We zoeken voor Lulu een stabiele, consequente maar daarin tegen ook vriendelijk baas die met haar Herder – Mastin karakter overweg kan. Lulu is een aanhankelijke hond en hecht zich naast haar mensen ook aan haar huis en erf, typisch voor de rassen die in haar zitten. Lulu kan daardoor waaks reageren als er iets vreemds gebeurd. Ze is groot gebracht met een mooie royale tuin die ze ook zeker bij haar nieuwe baas nodig heeft. We merken dat ze tijdens de wandeling soms nog wat onder de indruk kan zijn van voertuigen, het is dus van belang dat er de tijd genomen kan worden zodat Lulu deze geluiden rustig kan verwerken. We plaatsen haar alleen of bij een sociale en stabiele reu van haar eigen formaat. Autorijden is voor haar ook geen enkel probleem. We doen haar een plezier om een prikkelarme omgeving te vinden, dit is dan ook de reden dat we Lulu niet bij kinderen zullen plaatsen. (04/21)

Eindhoogte 60 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 23 maart 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Lulu

Lulu

PQWyCntSiW4
mJI7q_wZ5Us
CTCH1ha0Um0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu