Simon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
Niet
Registratie nummer: 20-0482
20-0482
Overige
Ja

Een blij ei, dat is in twee woorden samengevat wie Simon is. Simon is een vrolijke en zeer enthousiaste Boxer mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 maart 2020. Hij is ongeveer 52 cm hoog.

Simon is nog een jonge puberende hond die wel wat begeleiding nodig heeft. Hij is slim dus met de juiste aanpak zal dit geen probleem vormen. Een jonge hond (pup eigenlijk) hoort niet op te groeien in het asiel maar thuis bij mensen zodat hij zich kan ontwikkelen zoals het hoort en kan kennismaken met de gewone dingen in een (honden) leven. Wie geeft lieve, enthousiaste Simon een fijn thuis? (09/21)

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Simon

Simon

iO1Jl8m2N-w
VHRogXCfli0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu