Simon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1761 (M)
50-1761 (M)
Overige
Ja

Mag ik u voorstellen aan pluizebol Simon! Dit geweldig lieve en enthousiaste mannetje kwam in het staatsasiel in Roemenië terecht. Gelukkig kon hij vanuit daar snel naar onze opvang in Roemenië. Vanuit daar mocht dit lieve mannetje naar de opvang in Nederland. Daar geniet hij intens van alle aandacht en liefde. Hij gaat uitstekend om met de andere honden in de opvang. Hij speelt en ravot graag met ze. Dat is super leuk om te zien. Maar hij is nog het meest gelukkig met de aandacht die hij nu van van mensen krijgt. Simon is werkelijk dol op mensen en geniet enorm van de liefde en knuffels. Hij is slim en pakt nieuwe dingen snel op.
We zoeken voor dit heerlijke en knappe kereltje een plekje waar hij mag bijkomen van alle ellende en hij mag genieten van de liefde en gezelligheid van een nieuw baasje waar hij nooit meer hoeft te vertrekken.

Simon is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 12 september 2021 en hij is ongeveer 40 cm hoog.

 

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Simon

Simon

N4fiAcMYQ4Q

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).