Gereserveerd

Lorenzo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0708
10-0708
Onherleidbare mix
Nee

Lieve Lorenzo is geboren zonder dat hij gewenst was. De baasjes van de papa en mama van Lorenzo wilden ook dit knappe ventje heel snel kwijt. Onbegrijpelijk genoeg dumpte ze hem bij onze opvang in Portugal.

Lorenzo is een mix Cavelier en een Franse Bull. Hij heeft tot voor kort in een thuis gewoond en kent het huiselijke leven. Hij is sociaal en lief naar mensen. Maar andere honden vindt hij ook geweldig. Hij ligt maar al te graag tegen de andere pups aangekropen om een dutje te doen. Hij speelt en ravot ook graag met ze. Maar hij vindt het ook fijn om bij mensen te zijn. Lekker kroelen en bij ze zijn maakt dit mannetje blij. Tis echt een lieverd die het leven in de opvang best zwaar vind. Hij is tenslotte een huisje gewend. We hopen dat hij ook weer snel een baasje krijgt die hem nooit meer wegdoet.

Lorenzo is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 9 augustus 2023 en hij zal circa 37 centimeter hoog worden.

Eindhoogte 37 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 9 augustus 2023
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Lorenzo

Lorenzo

mh2jxbno3tQ
5BHGgvBx8IM
Lnh4CIarg6g

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).