Negrutza

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1128 (M)
50-1128 (M)
Overige
Ja

Soms is het een triest verhaal waardoor hondjes zonder baasje komen. Zo is ook het verhaal van kleine Negrutza. Haar baasje verloor haar man en zij verloor haar huis. Haar honden en katten kwamen zo ook zonder een thuis. Om te voorkomen dat ze in een staatsasiel of op straat zouden belanden vroeg ze om hulp. Kleine Negrutza is een lief en aandoenlijk jong dametje. Ze is sociaal met zowel alle katten alsmede met de andere honden. Ze woont in volledige harmonie met ze samen. Negrutza is een lieverd die heel graag een baasje krijgt waar ze nooit meer afscheid van hoeft te nemen. Een plekje waar ze geliefd is en mag bijkomen van alle veranderingen in haar leventje.

Negrutza is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 9 december 2020 en is ongeveer 32 cm hoog.(12/22)

Eindhoogte 32 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Negrutza

Negrutza

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu