Lorena

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1290 (M1)
50-1290 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Update 04/24:  Een aantal vrijwillers uit Nederland waren op bezoek in Roemenië en ontmoetten daar Lorena. Zij verblijft daar met vele andere honden op een groot veld.  Inmiddels is het lente en staat de hete zomer voor de deur wat ook heel zwaar is voor de honden daar.  Lorena zoekt je continue op en is een enorme lieverd.  Het zou toch zo fijn zijn als er ook voor haar een baasje komt die goed voor haar gaat zorgen en haar alle aandacht en liefde kan geven die ze zo graag wil.

Ook de lieve, knappe Lorena zou zo ontzettend graag naar haar eigen baasje(s) willen vertrekken en daar voor de rest van haar leven een trouw huisgenootje zijn. Lorena verblijft in een volle opvanglokatie in Roemenië en de winter heeft inmiddels zijn intrede gedaan in Roemenië en dat is extra zwaar voor de honden in de opvang. We gunnen ze allemaal een warm thuis. Lorena is heel blij en dankbaar met een beetje aandacht van een verzorger of vrijwilliger en wacht geduldig af totdat ook zij even een aai over haar bol krijgt. Ze dringt zich niet op en als ze dan de aandacht even krijgt zie je haar genieten! Dit enorm lieve meisje verdient het om de hele dag die liefdevolle aandacht te krijgen. Op twee van de foto’s ziet u aan de plek op haar nek dat dit meisje geen fijn leven heeft gehad, en waarschijnlijk aan een strak touw of ketting heeft vastgezeten. Haar vriendelijkheid heeft daar gelukkig niet onder geleden en op haar innemende en mooie snoet moet toch iemand vallen? Lorena verblijft met andere honden in een kennel en is sociaal naar haar soortgenoten. Behalve knap is deze dame heel erg lief en wat zou het ook voor Lorena mooi zijn als zij naar een eigen thuis mag verhuizen en daar de aandacht krijgt die zij zo verdient en waar ze zo naar hunkert. Een thuis waar er voor de rest van haar leven van haar gehouden wordt en waar zij in liefde en veiligheid mag leren wat het leven van een huishondje inhoudt. Hoe fijn zou het zijn als ze op een zacht kussen mag liggen en mag meegenieten van het leven van haar baasje(s).
Lorena verblijft met andere honden in een kennel en is sociaal naar de andere honden.
Lorena is een teefje met een geschatte geboortedatum van 3 december 2018 en ze is 50 centimeter hoog.(12/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 december 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lorena

Lorena

cx62Nm_U8Do
VkTP7QM-SV8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).