Lola

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0690
10-0690
Overige
Ja

Dit werkelijk prachtige en o zo lieve meisje Lola is samen met haar zusje beland bij de door ons gesteunde opvang in Portugal, waar ze nu gelukkig in veiligheid verzorgd wordt en geniet van de momenten dat de vrijwilligers haar even op schoot nemen en een kroelmomentje met haar inlassen. Ze geniet van de aandacht en geborgenheid die ze op dat moment voelt en we gunnen haar dan ook een thuis waar ze die aandacht en liefde volop en iedere dag mag ervaren. Dit zachtaardige meisje zal uitgroeien tot een fijn huisgenootje! Ze is nog maar een pup en moet uiteraard nog veel dingen leren, want in een huis wonen is ze nog niet gewend. We zoeken voor haar dan ook een baasje die haar wil leren wat het leven van een huishondje inhoudt en haar een fijne plek wil bieden waar ze haar hele leven mag blijven. Lola is sociaal en gaat respectvol om met de andere honden die samen met haar in de opvang in Portugal verblijven.
Lola is een mix teefje met een geboortedatum van 10 september 2023 en ze heeft een verwachte eindhoogte van 53-55 centimeter (01/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Lola

Lola

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).