Lola

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
stephanie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0510
10-0510
Overige
Ja

Lieve Lola, een onwijs lief en zachtaardig meisje dat door de vrijwilligers van onze partner organisatie uit Portugal werd aangetroffen in een zeer armzalig en klein asiel dat niet alle juiste voorzieningen heeft. Ze hebben haar maar gauw weggehaald. Met andere reuen kan ze goed mee overweg, omgang met teven is onbekend. Naar mensen is ze ontzettend lief en zachtaardig. Ze neemt heerlijk de tijd om van de knuffels te genieten. Wat zal ze graag alle aandacht van een lieve baas willen.

Lola is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 29 oktober 2021 en is nu ca 55 cm hoog en zal nog iets groeien.(05/22)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Stephanie Ruitenbeek

Lola

Lola

Ib4a8WW2yXs
_6PuXl19L1w
fBT-HO52Vjw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu