King

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0596
10-0596
Overige
Ja

In juli 2021 bezochten wij een van de staatsasielen in Portugal en tijdens dat bezoek werden we voorgesteld aan King. King was toen al een ongelofelijk lieve enthousiaste en mega knappe hond. Helaas verloren we King uit het oog tot we in augustus 2023 opnieuw aan hem werden voorgesteld. King verbleef nog steeds in datzelfde staatsasiel. Nu al meer dan de helft van zijn leven verblijft King in het asiel. En dat terwijl King juist alle kwaliteiten heeft om de perfecte hond te zijn.

King is ongelofelijk sociaal naar mensen toe, het liefst wordt hij aangehaald of speelt hij met ze. Ook met zijn soortgenoten kan hij het ongelofelijk goed vinden en samen met zijn kennelgenootjes snuffelt hij het terrein af als ze hun dagelijkse speeluurtje hebben.
Er wordt al goed meegelopen tijdens de wandelingen. We denken dat King perfect zal passen bij een actieve baas. En na meer dan 2 jaar in het asiel is het daar ook echt tijd voor.

King is een gecastreerde reu geboren op 14 februari 2021. Hij heeft een schofthoogte van 55cm. (08/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

King

King

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).