Kensy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0693 (M1)
50-0693 (M1)
Overige
Ja

We lopen een overvol asiel binnen en worden overweldigd door de omgeving waar de honden verblijven. De omheining die overal provisorisch in elkaar is gezet, de beschutting voor als er wel een regenbui zou komen te vallen, minimale tot geen fatsoenlijke slaapplekken. De wereld stond even stil toen we hier waren en we zagen vele honden die wij moeten helpen!! Zo ook Kensy. Kensy verblijft in een zeer grote roedel met zowel reuen als teven waar ze probleemloos mee om gaat. Zolang je haar niet forceert gaat het contact met mensen prima, maar in een nieuwe omgeving zal ze hier vast en zeker opnieuw weer wat tijd voor nodig hebben. Kensy met haar leuke fluffige puppen oortjes hoor je totaal niet klagen, en aan ruimte heeft ze zeer zeker geen gebrek waar wij al heel blij mee zijn. Ze leeft in een ruim veld, maar slaapplaatsen zijn er zo goed als niet dus u kunt wel raden waar dit arme meisje dag in dag uit haar rust moet vinden… Het is een vreselijke gedachte en we hopen enorm dat er iemand op dit bescheiden meisje valt.

Kensy is een teefje met een geschatte geboortedatum van 30 augustus 2017 en ze is circa 45 centimeter hoog.(08/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 augustus 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Kensy

Kensy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).